Antalya'da bayramda 62 bin personel görev yapacak
ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı öncesi Döşemealtı trafik kontrol noktasında incelemelerde bulundu. Kentte 9 günlük bayram tatili boyunca tüm tedbirlerin alınacağını kaydeden Vali Şahin, "Yaklaşık 62 bin personel ve 1010 ekip görev alacak. Vatandaşlarımızın tatilini iyi geçirmesi için emniyetimiz, jandarmamız gece gündüz görevini yapacak" dedi.


1010 EKİP SAHADA OLACAK

D-600 YOLUNDA KAMYON, ÇEKİCİ VE TANKERLERE GEÇİŞ YOK
Antalya'da D-600 kara yolunda alınan tedbirlerden bahseden Vali Şahin, "Ayrıca bu üzerinde bulunmuş olduğumuz D-600 Karayolu İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda 28 Mart Cuma günü saat 16.00- 30 Mart 2025 Pazar günü saat 01.00'a kadar. Bu istikamette D-650 Karayolu'nda Burdur il sınırlarından itibaren ve D-300 Karayolu'nda Isparta il sınırlarından itibaren kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların bu yolda seyirlerine izin vermeyeceğiz. Tabii istisnaları var. Tedarik zincirine zarar vermemek için taze sebze, et, akaryakıt taşıyan araçlar bundan muaf tutuluyor" dedi.
TOPLAMDA 252 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 26 KİŞİ TUTUKLANDI
Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması ile ilgili Antalya'da düzenlenen eylemlerde gözaltına alınanların rakamlarını da açıklayan Vali Şahin, "Bu protesto gösterileri ağırlıkla kentin meydanlarında oldu. Bu gösterilerin büyük bölümü barışçıldı. Bizler de son derece ılımlı bir şekilde yaklaştık. Hatta Antalya merkez dışında hiçbir dış ilçemizde gözaltı yapmadık. Antalya merkezde ise Meltem kavşağı bölgesinde anlaşılmaz bir şekilde o bölgeye bir takım gruplar gelerek orada bulunan polislerimize çeşitli malzemeler attı. Yine sağduyulu davranan polisimiz ve yine göstericiler içerisinde olgunluk gösteren sağduyulu olan grupların da telkinleriyle il yöneticilerimizin, milletvekillerimizin de destekleriyle bu süreci bu bir haftalık süreci iki taraftan da ciddi yaralanma olmadan atlatmış oluyoruz. Toplam 252 gözaltı oldu. Şu an itibarıyla gözaltında hiç kimse kalmadı. 29 kişinin adli işlemi devam ediyor. 26 kişi de tutuklandı" dedi. Şehir dışından Antalya'ya gelen Eylem Ayan, "Çok doğru bir denetim. Kontrollerin şehirde daha da artırılması lazım. Bir sıkıntımız yok. Kurallara uyarak geliyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: